Dr. Alexandra Condrea
Medic Stomatolog Specialist Laser

Salut, sunt Dr. Alexandra Condrea - medic stomatolog specialist în terapia laser și doresc să iți urez bun venit pe site-ul laserdentstudio.ro.

Am terminat Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, iar după câțiva ani de experiență în domeniu și cursuri postuniversitare pe diferite domenii ale stomatologiei, am decis că este timpul pentru ceva mai mult, mai performant și mai benefic pentru pacienții mei. Încă din timpul facultății îmi doream ca pacienții să nu sufere, să nu simtă durere, să scape de anxietățile și temerile dobândite încă din copilărie și să vină cu plăcere la mine.

Astfel, am urmat cursurile Mastership-ului “Terapia cu Laser în Stomatologie” susținut de profesori din cadrul INTERNATIONAL ACADEMY – RWTH AACHEN UNIVERSITY – Aachen Dental Laser Center – AALZ GmbH din Germania. Aici am învățat cum laserul poate fi cea mai bună unealtă într-un cabinet stomatologic, dacă se utilizează de un personal calificat.

Sunt convinsă că pot veni în ajutorul pacienților care își doresc tratamente performante cu un disconfort minim.


Dr. Andrei Condrea
Medic Specialist Chirurgie Dento-alveolară

Dr. Andrei Condrea este medic specialist de Chirurgie Dento-Alveolară și implantologie.

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca după care s-a specializat in Chirurgie Dento-Alveolara în cadrul Clinicii de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială I Cluj Napoca, timp în care a participat la numeroase cursuri de perfecționare în implantologie, chirurgie orală și protetică dentară.

Este printre puținii medici din Baia Mare care utilizează A-PRF, o tehnică modernă în stomatologie folosită în special în implantologie și chirurgie orală. Tehnica A-PRF reduce perioada de vindecare, scade durerea și edemul și îmbunătățește starea generală postoperatorie a pacientului.

Scopul lui este de a ajuta pacienții să-și redobândească zâmbetul și încrederea în sine, restabilindu-le sănătatea orală.


Dr. Sebastian Ghiur
Medic Stomatolog

Salut și bine ai venit! Mă numesc Sebastian Ghiur și sunt un medic stomatolog pasionat, cu peste 7 ani de experiență în domeniul stomatologiei.

Am absolvit Facultatea de Tehnică Dentară la UMF Cluj în 2008, iar după ce am lucrat ca tehnician dentar, am decis să-mi urmez pasiunea și să urmez o facultate de Medicină Dentară la UVVG Arad pe care am absolvit-o in 2020. De atunci, am practicat ca medic stomatolog dedicat la Laser Dent Studio.

Scopul meu este de a oferi îngrijire stomatologică excepțională tuturor pacienților mei, și abia aștept să vă ajut să vă atingeți obiectivele de sănătate dentară.


Amalia Kis
Asistentă


Fă-ți un control chiar astăzi !  Contactează-ne!